Spreker / arbeidsmarktcommunicatie en employer branding

Spreker arbeidsmarktcommunicatie en employer brandingOp het gebied van arbeidsmarktcommunicatie en employer branding wordt Martijn Hemminga geregeld gevraagd om hierover te spreken. Of het nu gaat om een plenaire bijdrage van een half uur of een workshop van 1,5 uur, zijn bijdrages worden toegespitst op doelstelling en doelgroep van uw evenement. En dat het publiek het weet te waarderen blijkt iedere keer weer uit de evaluaties.

Congressen en seminars

Of het nu gaat om een krachtige keynote of een inspirerende break out sessie, Martijn deelt graag zijn kennis en ervaring. Recent heeft hij op diverse congressen gesproken over onderwerpen als draagvlak krijgen voor arbeidsmarktcommunicatie, werven via social media, werving in de zorg, werven van technisch talent, employer branding en interne communicatie.

Scholen

Naast bijdragen aan congressen en seminars zet Martijn zich graag in voor het onderwijs. Als ‘vaste’ gastspreker van onder meer Avans Hogeschool, De Haagse Hogeschool en INHOLLAND enthousiasmeert hij graag het talent van morgen voor (arbeidsmarkt)communicatie en employer branding.

Meer informatie

Neem voor meer informatie over de spreekmogelijkheden van Martijn vrijblijvend contact op.