Docent / arbeidsmarktcommunicatie en employer branding

Docent arbeidsmarktcommunicatie en employer brandingIn 2006 heeft Martijn Hemminga samen met Geert-Jan Waasdorp de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie opgericht. Een opleidingsinstituut gespecialiseerd in arbeidsmarktcommunicatie, werving en e-recruitment. Sinds de oprichting zijn vele duizenden professionals getraind via een open inschrijving of incompany training van de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie. Jaarlijks verzorgt Martijn als docent vele tientalle trainingen.

Docent open inschrijvingen

Tweemaal per jaar start de Leergang Arbeidsmarktcommunicatie waar Martijn hoofddocent van is. Verder is hij docent bij trainingen als de Wintercourse en Summercourse Arbeidsmarktcommunicatie, het Arbeidsmarktcommunicatieplan, Schrijven van vacatureteksten, Referral recruitment en Arbeidsmarkttrends.

Docent incompany

Jaarlijks geeft Martijn enkele tientalle op maat gemaakte incompany trainingen voor uiteenlopende werkgevers. Variërend van een workshop van drie uur tot een complete incompany leergang van 4 dagen. Recent heeft hij dit onder meer gedaan voor Gemeente Alphen aan den Rijn, Enexis, Evides, KLPD, KNAW, PON, Prorail, Salus Gelria, UtrechtZorg, Wagenborg en Yacht.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie en om een actuele (incompany) opleidingsbrochure te downloaden of aan te vragen op de website van de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie.