Adviseur / arbeidsmarktcommunicatie en employer branding

Adviseur arbeidsmarktcommunicatie en employer brandingMet zijn bedrijf Nr29 regie in arbeidsmarktcommunicatie begeleidt, adviseert en helpt Martijn werkgevers op het gebied van arbeidsmarktbeleid en strategische arbeidsmarktcommunicatie. Nr29 opereert op het snijvlak van organisatie, communicatie en human resources. De strategische organisatiedoelstellingen fungeren hierbij als richtinggevend voor het komen tot een gedegen arbeidsmarktbeleid of arbeidsmarktcommunicatiestrategie.

Sparren

Als werkgever kunt u veel zelf, maar soms is het fijn dat iemand over uw schouder meekijkt. Nr29 wordt door uiteenlopende werkgevers in profit en non-profit sector ingeschakeld als adviseur en meedenker wanneer ze het nodig hebben. Met de SparKaart, een soort strippenkaart, heeft u als werkgever advies en begeleiding van Martijn op afroep beschikbaar.

Projecten

Naast sparren voert Nr29 ook projecten uit op het gebied van arbeidsmarktbeleid en arbeidsmarktcommunicatie. Daar deze met een duidelijk begin en eind zijn, werkt Nr29 altijd met een projectprijs. Als opdrachtgever weet u van te voren exact wat u krijgt en wat uw investering is.

Opdrachtgevers

Nr29 werkt en heeft gewerkt voor een breed scala aan werkgevers waaronder: Gemeente Amersfoort, Accor Hotels, NETQ, NCCW, Provincie Zeeland, Provincie Fryslan, ISS Facility Services, Strukton Civiel, Pro Persona, academisch ziekenhuis Maastricht/MUMC+, De Wever.

Kijk voor meer informatie op de website van Nr29: www.nr29.nl.